lauantai 26. elokuuta 2017

Uutta tulossa!

Ajattelin tehdä tähän sellaisen koonnin kaikesta uudesta, mitä Overwatchiin on tulossa lähiaikoina. Musta on mahtavaa, että peliä koko ajan päivitetään ja siihen tulee jatkuvasti uutta sisältöä, sillä siten siihen ei ikinä kerkeä leipääntyä, vaan aina on jotain uutta ja jännää, kiitokset Blizzardille siitä!

Aloitetaan vaikka uudesta Australiaan sijoittuvasta mapista (kentästä) nimeltä Junkertown, joka on tulossa lähiaikoina. Tästä ei ole kuitenkaan vielä asetettu tarkkaa julkaisu päivämäärää, mutta itse veikkaisin/toivoisin, että se ilmestyisi seuraavan päivityksen yhteydessä, kun Summer gamesit ja nykyinen comppi kausi loppuvat eli 28.8.
Tämä uusi mappi on muodoltaan escort eli siinä pitää saattaa jokin asia (payload) pisteestä A pisteeseen B. Tässä tapauksessa pitää saattaa Junkratin ja Roadhogin (pelattavia hahmoja) ansoittama rahakärry kaupungin lävitse kuningattaren luokse.

                                           Tässä hieman pohjustusta uuteen mappiin:






Tässä linkki uuden, hurjan mapin viralliseen esittelyvideoon.




Lisäksi uudesta mapista löytyy jo pelivideoita ja suomenkielinen fanidubbaus pohjustusvideosta.




Seuraavaksi voisin kertoa, että tulossa on myös toinen uusi mappi nimeltä Château Guillard. Tämä mappi on tyyliltään linnamainen kartano tai vastaavaa ja se on toiminut Widowmakerin (pelattava pelihahmo) suvun kotina pitkään. Tästä löydät linkin erääseen mapin esittelyyn

Tämä mappi on tehty varta vasten kahden uuden Arcade pelimuodon takia, Deathmatchin ja Team Deathmatchin. Näissä pelimuodoissa vain tappojen määrä ratkaisee. Deathmatchissa pelaavat kaikki vastaan kaikkia. Team Deathmatchit pelataan 4 vs 4 otteluina ja ensimmäiseksi 30 tappoa saanut joukkue voittaa. Myös muita kenttiä on muutettu Deathmatcheihin sopiviksi.






Lisäksi on tulossa muutoksia Mercylle (pelattava pelihahmo, kuva yllä).  Suurin muutos lienee se, että Mercyn ulti muuttuu toiseksi. (Ultilla tarkoitetaan pelihahmon tehokkainta kykyä. Jotta kykyä voisi käyttää, se pitää ensin ladata täyteen pelaamalla. Tämä tarkoittaa sitä, että ultia pystyy käyttämään vain muutaman kerran pelin aikana, riippuen siitä, miten nopeasti sitä onnistuu lataamaan.)
Mercyn nykyinen ulti on Resurrect, jolla hän pystyy herättämään kuolleet joukkuetoverinsa takaisin peliin. Tämä kuitenkin muuttuu niin, että siitä tulee hänelle tavanomainen kyky hieman muutettuna. Kyvyssä onkin pitkä 30 sekunnin cooldown (aika, joka pitää odottaa, että voi käyttää uudelleen) ja sen voi kohdistaa kerralla vain yhteen joukkuetoveriinsa.

Mercyn uusi ulti tulee olemaan Valkyrie. Kun Mercy aktivoi Valkyrien hän voi lentää ja muutoinkin kaikki mitä hän tekee on tehokkaampaa. Guardian Angel kyvyllä, jolla hän pystyy pikaisesti lentämään oman joukkuetoverinsa luokse, Valkyrien aikana Mercy pystyy lentämään kauempanakin olevien joukkuetovereiden luokse kuin normaalisti. Siistein juttu Mercyn Valkyriessa on ehkä kuitenkin se, että sen aikana kun Mercy healaa (eli parantaa) tai antaa damage boostia (eli silloin joukkuetoverin ase tekee enemmän vahinkoa), sen voi kohdistaa useampaan toisiaan lähellä olevaan joukkuetoveriin, normaalin yhteen joukkuetoveriin kohdistamisen sijaan. Valkyrien aikana myös Mercyn oma ase tekee paljon enemmän vahinkoa kuin normaalisti.







Mercy ei ole ainoa kenelle on muutoksia tulossa. Myös D.valle ollaan suunniteltu muutoksia hänen kykyihin, joskin tästä ei ole vielä tullut mitään virallisempaa ilmoitusta kuten Mercyn muutoksista, joten nämä ovat vielä suunnittelu vaiheessa. Mutta mitä sitten siellä ollaan mietitty D.valle?

Ensimmäiseksi, hänen Defense Matrixin, eli eräänlaista kilven, käyttöaikaa oltaisiin pienentämässä puoleen.
D.va pystyy lentämään hetken aikaa, jolloin hän on voinut käyttää myös Defense Matrixiaan. Nyt on suunnitteilla, että hän pystyisi myös samalla ampumaan, kuin hän lentää.
Lisäksi D.valle on suunnitteilla kokonaan uusi kyky: Micro Missiles, jota hän pystyisi käyttämään samaan aikaan muiden kykyjen kanssa. Silloin D.va laukaisisi pitkän sarjan pienillä ohjuksilla, jotka räjähtäisivät osumasta aiheuttaen vahinkoa lähiympäristöönsään.




Lisäksi seuraavaan Comppi kauteen (kilpailullinen kausi, jossa tarkoituksena on nostaa omaa sijoitusta) on tulossa muutoksia. Tuleva kausi kestää kaksi kuukautta aiemman kolmen kuukauden sijaan. Tästä johtuen voitosta saa enemmän pisteitä ja häviöstä pisteet tippuvat hitaammin.
Lisäksi Control mapit (valtaa alue ja pidä sitä hallussa) pelataan tulevalla kaudella paras kolmesta pelistä,eikä paras viidestä kuten nykyään.
Lisäksi kauden alussa olevat sijoitusottelut tulevat näyttämään tarkemmin pelaajan todellisen taitotason, toisin kuin tällä, kohta loppuvalla, kaudella.




Muutama päivä sitten Blizzard julkaisi animoidun lyhytelokuvan Mei nimisestä herosta (pelattava pelihahmo), jossa kerrotaan hänen tarinansa.



Lisäksi tänään starttaavat Contendersin viikko 2 pelit ottelulla 123 vs Bazooka Puppiez klo 20:00  Twitchistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti