keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Contendersin Playoffit

Olipas jännä viikonloppu Playoffien parissa!

Tosiaan, Playoffit järjestettiin Los Angelesissä upouudella Blizzard Areenalla ja ne toimivat samalla areenan avajaisina. Areenalla on jatkossa tarkoitus pelata Overwatch Leaguen pelit. Ja ei tuo areena ollut ollenkaan pahan näköinen!


Euroopan puolella ekassa matsissa toisensa kohtasi voittajasuosikki Misfits ja Cloud9. Tämän matsin (best of 5) voittaja etenisi suoraan finaaliin (best of 7).
Matsi alkoi yllätyksellisesti, kun ensimmäisestä kartasta pisteen korjasikin talteen Cloud9. Seuraavasta kahdesta kartasta pisteet korjasi talteen Misfits, mutta Cloud9 pisti aivan tosissaan kampoihin ja peli oli todella tasaista. Neljännestä kartasta Cloud9 otti taas pisteen. Tilanne oli 2-2. Seuraavan kartan voittaja siirtyisi finaaliin. Kukaan, ei osannut olettaa, että tämä matsi olisi näin tasaväkinen, Cloud9 oli selvästikin "tehnyt läksynsä". Viimeisestä kartasta aivan äärimmäisen tiukan taiston jäljiltä Misfits korjasi pisteen talteen ja eteni finaaliin.

Illan toisessa matsissa toisensa kohtasi 123 ja suomalainen Team Gigantti. Gigantin odotettiin olevan dominoivampi osapuoli tässä matsissa ja niin se olikin. Gigatti otti puhtaan 3-0 voiton 123sta ja eteni finaaliin kohtaamaan Misfitsin.

Seuraavan illan finaalissa toisistaan ottivat mittaa Misfits ja Team Gigantti. Misfitsiä pidettiin taas voittajasuosikkina.
Yllätykseksi Team Gigantti otti ensimmäisestä mapista pisteen, tiukan taiston jäljiltä. Seuraavassa mapissa Misfits oli kuitenkin hereillä ja nappasi pisteen siitä. 1-1, tasaista on. Seuraavasta mapista Gigantti vei pisteen ja Misfitsin joukoissa alkoi jo näkymään hermoilun merkkejä.
Neljännestä mapista taisteltiin tosissaan ja tasaista oli, mutta Gigantti oli piirun verran parempi ja korjasi pisteen talteen. Tilanne oli 3-1.
Seuravassa mapissa Gigantin olisi mahdollista voittaa. Tämän myös huomasi Misfitsin pelaajien hermostuneista olemuksista. Viidennen mapin tiukan taiston jälkeen Misfits onnistui ja korjasi pisteen talteen tasoittaen eroa Giganttiin. Tilanne oli 3-2 Gigantille.
Seuraavassa mapissa Gigantilla olisi taas mahdollisuus ratkaista peli. Tiukkaan taisteltiin, todellakin! Misfits oli tässä mapissa kuitenkin niskan päällä ja tasoitti tilanteen 3-3 lukemiin.
Seuraavaksi oli vuorossa viimeinen ja ratkaiseva mappi. Kumpi sen voittaisi, voittaisi myös Overwatch Contendersin ensimmäisen kauden ja olisi Euroopan Mestari. Tosi tiukan taiston jälkeen Team Gigantti kuitenkin voitti sen vastoin kaikkia odotuksia!


Hyvä Suomipojat! Kiitos Giga! Kyllä me suomalaiset ollaan vaan hyviä! Jokainen Gigan pelaaja teki aivan huikeita yksilösuorituksia aivan mahtavan joukkuepelaamisen lisäksi. Todellakin ansaitsitte voiton!





                                                Kuva napattu Team Gigantin Twitter sivuilta



Myös Pohjois-Amerikan puolella koko homman hoiti kotiin suomalaispelaaja Taimoun tähdittämä Team EnVyUS.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti